Κατοικία από σκυρόδεμα

  • Matt Gibson Architecture

Ο δεύτερος όροφος της μονοκατοικίας στην Μελβούρνη είναι κατασκευασμένος σαν "κουτί" από εμφανές σκυρόδεμα. Τα υαλοστάσια τοποθετούνται σε βάθος, ώστε να έχουν την αναγκαία ηλιοπροστασία. Φωτογραφία Derek Swalwell.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Όψη με γυάλινα τούβλα

Όψη με γυάλινα τούβλα

Το Crystal House κατασκευάστηκε στο Άμστερνταμ, με στόχο να συνδυάζει τόσο την ολλανδική κληρονομιά όσο και τη διεθνή αρχιτεκτονική. Αποτελεί αναπαράσταση της αρχικής όψης του κτιρίου, μόνο που ως δομικό…
Φιλικά φυσικά υλικά σε κατοικία

Φιλικά φυσικά υλικά σε κατοικία

Η κατοικία, στην Βομβάη, είναι προσεκτικά τοποθετημένο σε ένα οικόπεδο με πολλά παλιά δέντρα μάνγκο. Οι αποστάσεις του από τα δέντρα είναι αρκετές για να εξασφαλιστεί ότι το δίκτυο των…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.