Ελεύθερο μεταλλικό κλιμακοστάσιο σε μονοκατοικία

  • Hybrid Architecture

Η μονοκατοικία Hill House κτισμένη σε επικλινές οικόπεδο στο Σιάτλ, διαθέτει περιμετρική βεράντα και απροσδόκητη ιδιωτικότητα για μια αστική κατοικία, όπως επίσης καταπληκτική θέα στην πόλη και στο δάσος. Είναι σύμμεικτη κατασκευή, την οποία οι αρχιτέκτονες οραματίστηκαν σαν πλοίο. Έτσι διαμορφώθηκε και το κλιμακοστάσιο, μεταλλικό, βαμμένο λευκό, στο κέντρο ενώ τα ξύλινα δάπεδα θυμίζουν καταστρώματα.
Φωτογραφίες: Lara Swimmer, Spencer Radford

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Λευκή σκάλα με πακτωμένα σκαλοπάτια

Λευκή σκάλα με πακτωμένα σκαλοπάτια

Σε μια μονοκατοικία με σύγχρονη δυναμική αρχιτεκτονική στη Στουτγκάρδη και κυρίαρχο χρώμα το λευκό. Το κεντρικό κλιμακοστάσιο κατασκευάστηκε με προκατασκευασμένα στοιχεία σκυροδέματος, τα οποία πακτώθηκαν στον τοίχο. Η κουπαστή είναι…
Σκάλα - βιβλιοθήκη σε διαμέρισμα στο Άμστερνταμ

Σκάλα - βιβλιοθήκη σε διαμέρισμα στο Άμστερνταμ

Σε αυτό το διαμέρισμα στο Άμστερνταμ, ο σχεδιασμός της κλίμακας, πέραν της σύνδεσης των δύο ορόφων, είναι επηρεασμένος από την επαγγελματική ενασχόληση των ιδιοκτητών με το βιβλίο και τις τέχνες.…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.