Μπάνιο με ελεύθερη μπανιέρα

  • Park + Associates

Η κατοικία "house 24" είναι τοποθετημένη σε ένα τριγωνικό οικόπεδο και χρησιμοποιεί ξύλινα πετάσματα για ιδιωτικότητα και σκίαση. Έτσι το μπάνιο αποκτά ένα μεγάλο άνοιγμα που "βλέπει" στην αυλή, καθώς και φεγγίτες, που επιτρέπουν στο φως να εισβάλει στο χώρο. Συγχρόνως, τα γυάλινα διαχωριστικά επιτρέπουν τη διάχυση του φυσικού φωτός στο χώρο. Φωτογραφία: Edward Hendricks.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Μπάνιο σε boutique hotel στη Σαντορίνη

Μπάνιο σε boutique hotel στη Σαντορίνη

Μετατροπή αρχοντικού του 19ου αιώνα σε Boutique hotel, στη Σαντορίνη. Στο λουτρό του "Μπλε δωμάτιου επιλέχθηκε εξοπλισμός με "παλιομοδίτικο" ύφος, ενώ στα δάπεδα τοποθετήθηκαν πλακίδια με παραδοσιακά μοτίβα σε συνδυασμό…
Ενιαίος χώρος μπάνιου – υπνοδωματίου

Ενιαίος χώρος μπάνιου – υπνοδωματίου

Η ενοποίηση του κεντρικού υπνοδωματίου με το λουτρό, μετέτρεψε δύο χώρους σε ένα ενιαίο σύνολο, άνετο, ευρύχωρο και ευήλιο. Ο καινούριος ενιαίος χώρος διχοτομείται από ξύλινα πάνελς με γυαλί αμμοβολής,…
Οθόνη ενσωματωμένη σε καθρέπτη μπάνιου

Οθόνη ενσωματωμένη σε καθρέπτη μπάνιου

Στο χώρο του λουτρού, ο οποίος επενδύεται με πλακίδια απομίμησης εμφανούς σκυροδέματος, κυρίαρχη θέση καταλαμβάνει η ενσωματωμένη οθόνη τηλεόρασης στον καθρέπτη. Προστατευμένη από την υγρασία με ένα ειδικό περίβλημα, η…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.