Μετατροπή αποθήκης σε κατοικία

  • We Are Huntly

Η κατοικία διαμορφώθηκε σε μια παλιά αποθήκη του '80, η οποία τελευταία λειτουργούσε ως σχολή μαγειρικής στη Μελβούρνη. Οι μελετητές κρατώντας πολλά στοιχεία του κτιρίου, όπως τα δικτυώματα της οροφής, σχεδίασαν όλο το εσωτερικό και τα έπιπλα, με τη λογική μιας εικαστικής λύσης που να συνδυάζει το design, τη λειτουργικότητα και την οικειότητα σε μια σωστή ισορροπία. Φωτογραφία: Brooke Holm. Δημιουργική Σκηνοθεσία: Marsha Γκόλεματς.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ξύλινο διαχωριστικό

Ξύλινο διαχωριστικό

Ξύλινο διαχωριστικό ανάμεσα στο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο σε μονοκατοικία στις Η.Π.Α. Tο ζεστό χρώμα του ξύλου συνδυάζεται αρμονικά με το σκυρόδεμα στο δάπεδο και την λευκή οροφή. 
Διαμόρφωση εστιατορίου σε παλιά αποθήκη

Διαμόρφωση εστιατορίου σε παλιά αποθήκη

Το αρχιτεκτονικό γραφείο χρησιμοποίησε φυτά σε κρεμαστές γλάστρες, αλλά και νεκρές ρίζες και κλαδιά δέντρων και αντικείμενα από το παλιό κτίριο, για δημιουργήσει το εσωτερικό του εστιατοριου Vivarium στην Bangkok, σε…
Μετατροπή φυλακής σε ξενοδοχείο

Μετατροπή φυλακής σε ξενοδοχείο

Σχεδιασμένη το 1840 από τον Heinrich Hübsch, έναν από τους πιο γνωστούς αρχιτέκτονες του Μπάντεν, αυτή η πρώην φυλακή στο Offenburg της Γερμανίας, είναι χτισμένη από τον ίδιο κόκκινο ψαμμίτη…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.