Μεταλλική κατασκευή σε εσωτερικό αίθριο

Στο νέο κτίριο αναδείχθηκε το εσωτερικό αίθριο που προϋπήρχε με σκοπό τη δημιουργία ενός μικρού εσωτερικού κήπου. Το μεγάλο ύψος του αιθρίου τονίστηκε με το σχεδιασμό μιας διπλού ύψους μεταλλικής κατασκευής για αναρριχώμενες φυτεύσεις. Τα μαύρα σιδερένια στοιχεία αποκτούν υπόσταση μπροστά στο λευκό υπόβαθρο των τοίχων.
Φωτογραφίες: Γεωργία Σαλαμπάση, Δημήτρης Μαόφης, Βαγγέλης Πατεράκης

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Αποκατάσταση αποθήκης

Αποκατάσταση αποθήκης

Διαμόρφωση κατοικίας σε ανακαινισμένη παλιά αποθήκη φάρμας, κτίσμα του 18ου αιώνα, κοντά στον ποταμό Πάρμα στην ιταλία. Φωτογραφία Paola De Pietri.
Διαμόρφωση καθιστικού

Διαμόρφωση καθιστικού

Με μια όμορφη θέα στο μαγευτικό τοπίο του Bad Hoennef, στη Γερμανία, η κατοικία L είναι διώροφη, με είσοδο στο ισόγειο. Ο επάνω όροφος με τους χώρους καθιστικού και ύπνου έχει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.