Διαμόρφωση σκάλας εξωτερικού χώρου

  • Reitsema and Partners Architects

Σε μια μονοκατοικία σε δάσος, στην Ολλανδία, οι αρχιτέκτονες διαμόρφωσαν την εξωτερική σκάλα με πλάκες σκυροδέματος οι οποίες με τη σκοτία ανάμεσά τους, φαίνονται να αιωρούνται. Φωτογραφία Ronald Tilleman.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Πέργκολες σε εξοχική κατοικία στην Τζιά

Πέργκολες σε εξοχική κατοικία στην Τζιά

Η εξοχική κατοικία βρίσκεται στο άνω τμήμα ενός οικοπέδου με έντονη κλίση και θέα στη θάλασσα, σε μία πλαγιά της περιοχής "Θόλοι" στη Τζιά. Το μεγαλύτερο μέρος του κτίσματος επενδύεται…
Διαμόρφωση εισόδου σε κτίριο γραφείων

Διαμόρφωση εισόδου σε κτίριο γραφείων

Οριζόντιες και κατακόρυφες χαράξεις ενσωματώνουν τεχνητό φωτισμό, υπογραμμίζοντας το χώρο της κύριας εισόδου. Η λιτή διαμόρφωση της εισόδου σε συνδυασμό με τις ρυθμικές χαράξεις του φωτισμού διαμορφώνει ένα σύγχρονο ύφος…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.