Ένα δώμα σε συνέχεια του εδάφους

  • Estudio Ramos

Το κτίριο αυτό, στους στάβλους Polo του Estudio Ramos, κοντά στο Μπουένος Άιρες, διαθέτει φυτεμένη στέγη με χλοοτάπητα και άγρια ​​ιθαγενή χόρτα. Το εμφανές σκυροδεμα, οι μεταλλικές κολόνες και το ξύλο δένουν απόλυτα με το φυσικό τοπίο που αποτελεί τμήμα του κτιρίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Περίφραξη μονοκατοικίας στην Κηφισιά

Περίφραξη μονοκατοικίας στην Κηφισιά

Στις εξωτερικές όψεις χαρακτηριστικά είναι τα ξύλινα παντζούρια ειδικού τύπου, που διαμορφώνουν ενιαίες ξύλινες όψεις με οριζόντιες μόνο γραμμές, μοτίβο που επαναλαμβάνεται στην ειδική μεταλλική περίφραξη. Το ίδιο ξύλο έχει…
Διαμόρφωση αυλών σε βιοκλιματική κατοικία

Διαμόρφωση αυλών σε βιοκλιματική κατοικία

Διάφορα επίπεδα περιμετρικά του κτιρίου, όπως και η πισίνα, διαμορφωμένα με νερό συμβάλλουν στο δροσισμό του. Η κατοικία είναι σχεδιασμένη για να παράγει όση ενέργεια καταναλώνει, το κτίριο διαθέτει αρκετά…
Διαμόρφωση εισόδου σε κτίριο γραφείων

Διαμόρφωση εισόδου σε κτίριο γραφείων

Οριζόντιες και κατακόρυφες χαράξεις ενσωματώνουν τεχνητό φωτισμό, υπογραμμίζοντας το χώρο της κύριας εισόδου. Η λιτή διαμόρφωση της εισόδου σε συνδυασμό με τις ρυθμικές χαράξεις του φωτισμού διαμορφώνει ένα σύγχρονο ύφος…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.