TECHNOCHROM

Με έδρα το Καπανδρίτι Αττικής, η εταιρεία TECHNOCHROM SA είναι μια από τις πλέον εξειδικευμένες βιομηχανίες ειδικών χρωμάτων και βερνικιών στην ελληνική αγορά, έχοντας ως πρωτεύοντα στόχο την ερευνά για τη δημιουργία νέων αλλά κυρίως ποιοτικών προϊόντων καθώς και την άψογη εξυπηρέτηση πελατών.

 

Είναι η πρώτη βιομηχανία παραγωγής χρωμάτων στην Ελλάδα που παρήγαγε και συσκεύασε εποξειδικά χρώματα (με διαλύτες, χωρίς διαλύτες, νερού).

Τα χρώματα της έχουν εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρεία TECHNOCHROM με την πολυετή πείρα της και τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων της συνδυάζει ποιότητα και αισθητική παρέχοντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες  λύσεις για βιομηχανικές εφαρμογές, για  επαγγελματικούς χώρους , για τη ναυτιλία καθώς και για την οικοδομή.

 

Η εταιρεία διαρκώς προσπαθεί να εξελίσσει και να αναδιοργανώνει το έμψυχο δυναμικό της με κατάλληλη εκπαίδευση του τεχνικού και του επιστημονικού της προσωπικού. Επενδύει σε εκπαίδευση και τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα,  συμβαδίζοντα πάντα με τα διεθνή πρότυπα του ISO 9001:2000

Ενώ παράλληλα ερευνά και αναπτύσσει νέα προϊόντα και υπηρεσίες σε συνεργασία με μεγάλα ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού.

Εξειδικεύεται στη παραγωγή ειδικών βιομηχανικών και ναυτιλιακών χρωμάτων όπως:  εποξειδικα, πολυουρεθάνες, αλκυδικά, βινυλικά ακρυλικά κλπ.

Αυτά τα χρώματα έχουν άριστη ανθεκτικότητα στις υψηλές θερμοκρασίες, σε διάφορες καιρικές συνθήκες και χημικά περιβάλλοντα. Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του γερμανικού οίκου (DIN) και του αμερικανικού οίκου (ASTM, MIL-P & MIL-C) και τυγχάνουν της γενικής αποδοχής από πολλές εταιρείες.

Επίσης παράγει χρώματα, προτεινόμενα για αντιδιαβρωτική προστασία των μετάλλων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ποικίλες εφαρμογές και προστασία της επιφάνειας του τσιμέντου.

Δραστηριοποιείται δυναμικά στο βιομηχανικό και ξενοδοχειακό χώρο

καθώς και σε κατασκευές μεγάλων δημοσίων έργων.

Ωστόσο, η δραστηριότητα των πωλήσεων  δεν έχει περιοριστεί μόνο στην ελληνική αγορά αλλά και σε διεθνές επίπεδο.  Από το 1978 εξάγει χρώματα εποξειδικα στη Σαουδική Αραβία και με το νέα άνοιγμα αγορών στις ανατολικές χώρες της Ευρώπης, έχοντας στο ενεργητικό της την εξαγωγή  χρωμάτων στη Ρουμάνια και Βουλγαρία.

 

Τα συστήματα βαφής της TECHNOCHROM είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον κάθε διαφορετικό κλάδο κατασκευής μεταλλικών κτιρίων, αυτοεπιπεδουμενων δαπέδων, επικάλυψης και προστασίας ξυλικών και μεταλλικών επιφανειών κ.τ.λ. Είναι συστήματα βαφής που προσφέρουν χημικά επίστρωσης σκλήρυνσης, ανθεκτικά στη φθορά τη διάβρωση και την προσβολή από χημικές ουσίες. Τα χαρακτηριστικά αυτά μπορεί να προσφέρει η πλήρης γκάμα βαφής των χρωμάτων της TECHNOCHROM.

Η εταιρεία προμηθεύει προϊόντα και συστήματα υψηλής ποιότητας τα οποία παρέχουν λύσεις σε καινούργιες εφαρμογές καθώς επίσης και σε προβλήματα συντήρησης και επισκευής.

 

Η υποχρέωση της εταιρείας είναι να προσφέρει τεχνολογία και συστήματα χημικής βαφής με τεχνολογία αιχμής. Η ευθύνη της είναι να διαθέτει  τις απαραίτητες πληροφορείς ασφαλείας σε όλη ότι την εφαρμογή και το χειρισμό των προϊόντων της.

Βέβαια για μια επιτυχημένη εφαρμογή δεν αρκεί μόνο η καλή ποιότητα των χρωμάτων και το σύστημα βαφής αλλά απαιτείται και η απαραίτητη τεχνική οδηγία καθώς και η   σωστή προετοιμασία της επιφάνειας

Η TECHNOCHROM διαθέτει στελέχη με επιστημονική κατάρτιση που μπορούν να δώσουν οποιαδήποτε λύση σε τεχνικά θέματα ή απορίες που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες και οι καταναλωτές. Αυτό σημαίνει συστηματικός έλεγχος προϊόντων, άρτια τεχνογνωσία, υποστήριξη και μελλοντικός σχεδιασμός με προοπτικές.

Βέβαια για μια επιτυχημένη εφαρμογή δεν αρκεί μόνο η καλή ποιότητα των χρωμάτων αλλά απαιτείται και η απαραίτητη τεχνική οδηγία καθώς και η   σωστή προετοιμασία της επιφάνειας

 

Πέρα από τις αισθητικές επιλογές, η συνεχής προσπάθεια των εργαστηρίων της εταιρείας έχει στραφεί προς τη ΒΕΛΤΙΩΣΗ της ποιότητας των χρωμάτων ώστε να προσφέρουν στις εφαρμοσμένες επιφάνειες ανθεκτικότητα στο χρόνο από τις δύσκολες καιρικές ή χημικές συνθήκες  αλλά  και τη μείωση του κόστους συντήρησης.

 

Η εταιρεία TECHNOCHROM είναι και ο επίσημος  αντιπρόσωπος της Ελλάδας για τις εταιρείες ναυτιλιακών χρωμάτων Awlgrip, International και Alexseal.

Καθως επίσης είναι και αποκλειστικος αντιπρόσωπος της αγγλικής εταιρείας  NULLIFIRE, χρώματων πυροπροστασίας  για μέταλλα, τσιμέντο και ξύλο.

ΑΤΤΙΚΗ:

31ο χλμ. E.O. Αθηνών – Λαμίας
Καπανδρίτι Τ.Κ. 19014
τηλ.: 22950 23352-3, 22950 22487-8
φαξ: 22950 22489

www.technochrom.gr
TECHNOCHROM

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.