ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.

1979 Ο Γεώργιος Μαρμούρης, ιδρυτής της Μαρμούρης Α.Ε., ξεκινά την επιχείρηση.
Η έμφυτη δημιουργικότητά του και ο συνδυασμός γόνιμου επιχειρηματικού εδάφους και ανάληψης επιχειρηματικού ρίσκου, γεννούν την ατομική του επιχείρηση, η οποία επικεντρώνει τις πρώτες δραστηριότητες της στο εμπόριο βερνικιών και σιδηρικών, με έδρα τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης .

1991 Κατασκευάζονται οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας , στο 17ο χμ της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Καβάλας, στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, οι οποίες σχεδιάζονται για να καλύψουν την διαρκώς αυξανόμενη γκάμα των προϊόντων. Το αντικείμενο δραστηριότητας της εταιρείας διευρύνεται συνεχώς, και καλύπτει πλέον το σύνολο των ειδών των υλικών επιπλοποιίας.

1998 Ξεκινά ο διεθνής προσανατολισμός της εταιρείας και αυτή αποκτά το πρώτο της υποκατάστημα στην πρώην Γιουγκοσλαβία .

1999 Oι αποθήκες της εταιρίας επεκτείνονται και λαμβάνουν το σημερινό εμβαδόν των 13000 m2 , που τις καθιστά μία από τις μεγαλύτερες των Βαλκανίων.

2000 H ελληνική αγορά αποκτά έντονες εξωστρεφείς τάσεις σε όλο και περισσότερους κλάδους της οικονομίας. Συστήνεται τότε η Μαρμούρης Α.Ε. , με έδρα το Καβαλάρι Θεσσαλονίκης , για να καλύψει τις εισαγωγικές και εξαγωγικές ανάγκες της αγοράς .

2001 Eγκαινιάζεται η λειτουργία του καταστήματος λιανικής και του show room , εντός του χώρου της Μαρμούρης Α.Ε. στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης .

2004 Κατασκευάζονται τα νέα γραφεία της εταιρείας σε χώρο 1.000 m2.

2011 Σχεδιάζεται η νέα εταιρική ταυτότητα της Μαρμούρης Α.Ε.

2014 Η Μαρμούρης Α.Ε. συμπληρώνει 35 χρόνια λειτουργίας και ανανεώνει την παρουσία της στο διαδίκτυο με ένα σύγχρονο και δυναμικό website.

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

17ο χλμ Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας, 57200 ΛΑΓΚΑΔΑΣ
τηλ.: 2394052410
φαξ: 2394052552

www.marmouris.gr
ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

BODAQ

BODAQ

Επένδυσης πλακίδια αυτοκόλλητα
BODAQ

BODAQ

Επένδυσης διακοσμητικό φιλμ, αυτοκόλλητο
HANEX

HANEX

Ακρυλικές επιφάνειες εξωτερικών επενδύσεων
HANEX

HANEX

Επιφάνειες ακρυλικές για κουζίνα & μπάνιο
HANEX

HANEX

Επιφάνειες ακρυλικές για εσωτερικούς χώρους
HANEX

HANEX

Νιπτήρες & νεροχύτες ακρυλικοί
STILI VOLPATO

STILI VOLPATO

Σύστημα δημιουργίας και οργάνωσης αποθηκευτικών χώρων

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.