ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗ ΟΙΚΟΣ

Η εταιρεία μας, Δαλκαφούκη Oίκος αναπτύσσεται συνεχώς τα τελευταία 17 χρόνια στον ευαίσθητο τομέα της αποκατάστασης μνημείων, ιστορικών και διατηρητέων κτιρίων και παραδοσιακών οικισμών και συνόλων. Με απόλυτη εξειδίκευση στα κονιάματα αποκατάστασης και στα παραδοσιακά δομικά υλικά χωρίς τσιμέντο, ερευνούμε, αξιολογούμε και προτείνουμε τις κατάλληλες συμβατές λύσεις για κάθε έργο.
Διαθέτουμε τόσο πρώτες ύλες όπως ποζολάνη, υδραυλικό ασβέστη, υδράσβεστο, κατάλληλα αδρανή, κεραμάλευρο, ελαφρόπετρα και λοιπές πρώτες ύλες, όσο και έτοιμα κονιάματα χωρίς τσιμέντο, από επιλεγμένες εταιρίες του εξωτερικού, για την αποκατάσταση ιστορικών κτιρίων και συνόλων, κατάλληλα για παλιά διατηρητέα κτίρια και νέες οικολογικές κατασκευές. Τα συγκεκριμένα κονιάματα είναι κατάλληλα για όλες τις εφαρμογές και οικοδομικές εργασίες, όπως ενισχύσεις της τοιχοποιίας με ενέματα, αρμολογήματα, επιχρίσματα, αφυγραντικά συστήματα επιχρισμάτων, κονιάματα για επεμβάσεις συντήρησης ή μερικής ανακαίνισης με επισκευαστικά κονιάματα, χρωματισμούς, τσιμεντοκονίες ή δάπεδα εξωτερικών χώρων.
Στα πλαίσια της εξειδίκευσής μας στον τομέα της αποκατάστασης και της οικολογικής δόμησης, έχουμε αναπτυχθεί σε καινοτόμα προϊόντα εφαρμογής, όπως θερμοπρόσοψη υδραυλικής ασβέστου με φελλό, και σε προϊόντα χρήσης τεχνοτροπιών, όπως βαφές διαφόρων τύπων, ειδικές τσιμεντοκονίες, decorative cork panels.

Έχουμε στο ενεργητικό μας πληθώρα έργων σε όλη την Ελλάδα και εκτός από την προμήθεια πιστοποιημένων υλικών διαθέτουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη στα έργα και στους ανθρώπους του ώστε να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη δυνατή εφαρμογή.
Αρχές μας: ο σεβασμός στην κληρονομιά, στην παράδοση και τη μοναδικότητα κάθε κτιρίου, η άριστη ποιότητα προϊόντων, η συνεχής επαφή με τους ανθρώπους κάθε έργου, η οικολογική συνείδηση και ευαισθησία, η διαρκής εξέλιξη και εκσυγχρονισμός.
Η ανάδειξη όλων των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε κτιρίου και τόπου, συνδυάζοντας την ασφάλεια, την αντοχή των υλικών, την οικονομία και τον εύκολο τρόπο εφαρμογής και συντήρησης, είναι η εξειδίκευσή μας.

10o χιλ. Θες/νίκης – Βέροιας 
Ιωνία Θεσσαλονίκης
ΤΚ 57008, ΤΘ 1755
Τηλ: 2310722127, Fax: 2310722771
Email: info@dalkafoukis.gr

www.dalkafoukis.gr
ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗ ΟΙΚΟΣ

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ECOCORK LIME

ECOCORK LIME

Επίχρισμα θερμικής και ακουστικής μόνωσης

Το ECOCORK LIME, κονίαμα θερμικής και ακουστικής μόνωσης με φυσικό υδραυλικό ασβέστη και ενσωμάτωση φελλού, παρέχει θερμική και ακουστική μόνωση και υψηλή διαπνοή.

FASSACOUCHE

FASSACOUCHE

Επίχρισμα για προστασία και διακόσμηση όψεων

Πρόκειται για ένα έτοιμο, ξηρό, έγχρωμο κονίαμα βασικής στρώσης επιχρίσματος, το οποίο διαθέτει υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά και συμμορφώνεται με το ευρωπαϊκό

LEGANTE PER INEZIONI 790

LEGANTE PER INEZIONI 790

Κονίαμα ενέματος με βάση τη φυσική υδραυλική άσβεστο

Το Legante per iniezioni 790, προϊόν με σήμανση CE κατά EN 998-2, είναι ένα υπέρ λεπτό έτοιμο κονίαμα ενεμάτων υψηλής ρευστότητας, με βάση τη φυσική

MB 60

MB 60

Οικολογικό κονίαμα τοιχοποιίας

Το MB 60, προϊόν με σήμανση CE κατά EN 998-2, είναι ένα έτοιμο κονίαμα αρμολόγησης/δόμησης για εμφανείς τοιχοποιίες, με βάση την υδράσβεστο, κατάλληλο για παραδοσιακές και νέες

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.