1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυροπροστασίας Κατασκευών (ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ) παρουσιάζει το 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Φεβρουαρίου 2020 στο Ίδρυμα Ευγενίδου. Στο μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα συνέδριο και πρώτο στον κλάδο του, θα παρουσιαστούν τεχνικά και επιστημονικά θέματα, από Έλληνες και ξένους ομιλητές, με στόχο να εμπλουτιστούν οι γνώσεις όλων των ενδιαφερομένων για την πυροπροστασία των κατασκευών και την προστασία, μέσω αυτών, της ανθρώπινης ζωής.
Με στόχο την αλλαγή της οπτικής, αλλά και της εν γένει κουλτούρας περί των σύγχρονων πυρασφαλών κατασκευών, θα παρουσιαστούν πρότυπα σχετικά με την πυροπροστασία, δοκιμές και πιστοποιήσεις, παραδείγματα βέλτιστων – αλλά και κακών – πρακτικών και ανοικτές συζητήσεις και ερωτήσεις, τόσο κατά την διάρκεια των συνόδων του συνεδρίου, αλλά και εντός των στρογγυλών τραπεζών.
Στο συνέδριο θα φωτιστούν επίσης και οι σημαντικές πτυχές του "Νέου Ελληνικού Κανονισμού Πυροπροστασίας" και θα παρουσιαστούν προτάσεις για τη βελτίωσή-συμπλήρωσή του.
Το ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ επιχειρεί να προωθήσει και να συμβάλλει στην ανάπτυξη σχέσεων και επαφών των μελών του με εθνικούς και διεθνείς, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, αρχές και οργανισμούς, καθώς και τρίτα μέρη με συναφείς δραστηριότητες. Προσφέρεται συνεπώς η δυνατότητα συμμετοχής σε όσους παρουσιάζουν ενδιαφέρον για τα συναφή ζητήματα.

Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και το κόστος συμμετοχής στην ιστοσελίδα του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ.: elipyka.org/conf-2020/ ή στο facebook.com/events/875899772792994/.
Εισητήρια διαθέσιμα στο eventora.com/el/Events/1o-synedrio-pyroprostasias-kataskevon.
Για τα μέλη του ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ παρέχεται 50% έκπτωση.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.