Ψηφιακή η "BAU 2021"

Από τις 13 έως τις 15 Ιανουαρίου 2021 θα διεξαχθεί ψηφιακά η BAU 2021, η διεθνής έκθεση αρχιτεκτονικής, δομικών υλικών και συστημάτων, που διοργανώνεται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η απόφαση αυτή αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης της πανδημίας, αντιμετωπίζοντας με αίσθημα ευθύνης ζητήματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας.

Η ψηφιακή BAU 2021 θα προσφέρει στους εκθέτες και τους επισκέπτες μια μοναδική ψηφιακή εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλουν τα προϊόντα τους μέσω δικών τους online ενοτήτων, ενώ επιπλέον, live streaming και βίντεο θα είναι διαθέσιμα για να τα παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο. Παράλληλα, θα παρέχονται εικονικές ενότητες δικτύωσης, με σκοπό να παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας εν μέσω της πανδημικής κρίσης.

Σημειώνεται ότι στην τελευταία διοργάνωση υπήρξε μεγάλος συνωστισμός επισκεπτών, φέρνοντας νέες τιμές ρεκόρ, καθώς στις έξι ημέρες διεξαγωγής της έκθεσης κατέκλυσαν πάνω από 250.000 επισκέπτες το Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου. Στην BAU 2019 συμμετείχαν 2.250 επιχειρήσεις - εκθέτες από 45 χώρες.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την έκθεση BAU 2021 ψηφιακά μπορούν να παραγγείλουν δωρεάν την κάρτα εισόδου από την ιστοσελίδα www.bau-muenchen.com. Πληροφορίες στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.