Προϊόντα υψηλής ποιότητας από τη StoHellas

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της Sto, το StoTherm Classic, σχεδιάστηκε για να προστατευτεί η αξία κι αισθητική των προσόψεων των κτιρίων στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες και εξελίσσεται διαρκώς.

Η προσθήκη του νέου και βελτιωμένου οργανικού επιχρίσματος οπλισμού StoArmat Classic Plus προσφέρει ακόμα υψηλότερες αντοχές έναντι ρωγμών, μηχανικών καταπονήσεων και κρούσεων και ταυτόχρονα είναι ακόμα πιο ελαστικό. Το Stolit, η ναυαρχίδα των οργανικών σοβάδων Sto, προσφέρει τις κορυφαίες επιδόσεις σε ελαστικότητα, προστασία από τις ακτίνες UV, την υγρασία, τη μούχλα και τους μύκητες, ανθεκτικότητα στη γήρανση, φροντίζοντας για την διατήρηση της απόχρωσης και της εμφάνισης των κτιρίων για πολλά χρόνια.

Με το StoTherm Classic μπορεί να ικανοποιηθεί κάθε δημιουργική επιθυμία. Η Sto παρέχει απεριόριστη δυνατότητα επιλογών τελικής επιφάνειας και χρωμάτων. Επιπλέον οι νέες επενδύσεις με εμφάνιση ξύλου StoVeneer Wood και η νέα γενιά προηγμένων "έξυπνων" χρωμάτων όπως τα StoColor X-black και StoColor Dryonic S, προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές, πάντα με την εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας της Sto.

Για πληροφορίες σχετικά με τα υλικά και συστήματα Sto επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της StoHellas στο τηλέφωνο 2105570191 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.