3ΝΚ Engineers & Architects

Η 3ΝΚ ENGINEERS&ARCHITECTS είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε από τους Νικόλαο Κ. Γιαννούλη (Πολιτικό Μηχανικό Ε.Μ.Π., MSc.), Κωνσταντίνο Α. Κιάμο (Πολιτικό Μηχανικό Ε.Μ.Π., M.Sc. Construction Econ. & Management, U.C.L.) και Νικόλαο Κ. Μαλαπέτσα (Πολιτικό Μηχανικό Ε.Μ.Π.).
Το δυναμικό της εταιρείας, το οποίο αποτελείται από αρχιτέκτονες και μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, αποτελεί και το βασικό ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα, καθώς προσφέρει μία ολιστική προσέγγιση στη μελέτη και την κατασκευή κτιριακών έργων, ξεκινώντας από την αρχική ιδέα (concept design), και ενσωματώνοντας όλες τις πτυχές της διαδικασίας της υλοποίησης, όπως η εκπόνηση κατασκευαστικών και ηλεκτρολογικών σχεδίων, η κατασκευή του έργου και η διακόσμηση των χώρων του. Έτσι, επιτυγχάνει μια πιο ομαλή διαδικασία υλοποίησης και παρακολούθησης της προόδου του έργου, σε όλα του τα στάδια, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τη βέλτιστη απόδοση της αρχικής σύλληψης.
Χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τα έργα τους είναι ο σύγχρονος χαρακτήρας του σχεδιασμού τους, οι καθαρές γραμμές και οι έντονα δηλωτικές λεπτομέρειες που «χρωματιζουν» τη φύση του κάθε χώρου και δίνουν έμφαση στα σημεία που υποστηρίζουν τη λειτουργικότητα του.
Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλη την ελληνική επικράτεια παρέχοντας υπηρεσίες σχεδιασμού και κατασκευής κτιριακών έργων, μικρής και μεγάλης κλίμακας, ενώ το τελευταίο διάστημα έμφαση έχει δοθεί στον τομέα του σχεδιασμού εσωτερικών χώρων και την ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής δυναμικής της.

 

http://www.3nk.gr/

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.