3Harchitects - Χατζημιχάλης Νικήτας και Χολέβα Ιωάννα

Το αρχιτεκτονικό γραφείο των 3Harchitects (πρώην hhharchitects) ιδρύθηκε το 2000 από τους αρχιτέκτονες Νικήτα Χατζημιχάλη και Ιωάννα Χολέβα με έδρα την Αθήνα και υποκατάστημα στη Σκιάθο. Οι 3Ηarchitects αποτελούν συνέχεια του αρχιτεκτονικού γραφείου Νίκος Χατζημιχάλης και Heide Χατζημιχάλη-Schwartz.
Ο σχεδιασμός με έμφαση στην ποιότητα, τη λειτουργικότητα, την ανάδειξη των τοπικών στοιχείων, αλλά και η αναζήτηση και χρήση νέων υλικών-τεχνολογιών αποτελούν τις βασικές αρχές του γραφείου για τη δημιουργία πρότυπων κτιριακών εγκαταστάσεων που λειτουργούν ως σημεία αναφοράς.
Η εξαιρετική ποιότητα που προσφέρει το κλίμα, η φύση και η ελληνική παράδοση σε διάλογο με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό είναι για μας τα βασικά εργαλεία στη δημιουργία ενός ξεχωριστού έργου.
Στα 20 χρόνια της πορείας μας έχουν πραγματοποιηθεί έργα μας τόσο στον οικιστικό όσο και στον τουριστικό τομέα σε όλη την Ελλάδα, και πολλά από αυτά έχουν βραβευθεί σε διάφορους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και έχουν δημοσιευθεί σε ελληνικά και ξένα περιοδικά.

 

www.3harchitects.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.