Φούφα Βάλια - 02 Architecture and Mechanical Engineering

Φούφα Βάλια Αρχιτέκτων
Η Βάλια σπούδασε Ανακαίνιση και Αποκατάσταση Κτιρίων στο ΤΕΙ Πάτρας (2000-2004) και στη συνέχεια Αρχιτεκτονική στην Πολυτεχνική Σχολή Πατρών (2004-2009).
Οι επιρροές από τις παρεμφερείς αλλά και αρκετά διαφορετικές σχολές (Αποκατάσταση Κτηρίων και Αρχιτεκτονική) διαμορφώνουν ένα σχεδιαστικό λεξιλόγιο το οποίο σέβεται το ”παλιό” αλλά διψά για το ”νέο”, εμπνέεται από την ιστορία και την ενέργεια που το φορτίζει αλλά την μολύνει με στοιχεία του σήμερα, ώστε το τελικό προϊόν να εξυπηρετεί απόλυτα τον σύγχρονο ανήσυχο άνθρωπο, να στέκεται αξιοπρεπές απέναντι στο κοινωνικό, πολιτιστικό και οικονομικό πλαίσιο, και συνάμα να λέει την δική του ιστορία.
Εργάστηκε στο αρχιτεκτονικό γραφείο του Μουζακίτη Άγγελου (2005-2010) με συμμετοχή σε μελέτες κτιριακών έργων, επιβλέψεις, σχεδιασμό εσωτερικών χώρων και αποτυπώσεις. Ίδρυσε το δικό της αρχιτεκτονικό γραφείο στο Ναύπλιο το 2010.
Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (2009).

Μίχος Παύλος, Μηχανολόγος Μηχανικός, MSc, MASHRAE
Ο Παύλος σπούδασε Μηχανολογία στο ΤΕΙ Πάτρας (2005) και στο Πανεπιστήμιο του Σάσσεξ (BEng Hons και MSc in Mechanical Engineering). Ο σεβασμός του προς το περιβάλλον και το ενδιαφέρον του για τεχνολογίες φιλικές προς αυτό, τον οδήγησαν στο να συνεχίσει τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ όπου και  απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στη Βιώσιμη Κτηριακή Τεχνολογία (MSc in Sustainable Building Technology).
Η ακαδημαϊκή καθώς και η επαγγελματική του εμπειρία, του δίνει τη δυνατότητα να παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών. Συνδυάζοντας τις συμβατικές υπηρεσίες κτηριακών εγκαταστάσεων, με τη φυσική του κτηρίου και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, έχει σαν στόχο παράλληλα με την εξασφάλιση της θερμικής και οπτικής άνεσης του χώρου τη βέλτιστη ενεργειακά λύση.
Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (2012), μέλος της Αμερικανικής Κοινότητας Θέρμανσης, Ψύξης, και Κλιματισμού (ASHRAE), καθώς και Πιστοποιημένος Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτηρίων, Θέρμανσης και Κλιματισμού.

http://www.0-2.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.