Σαμαράς Αλέξανδρος

Το γραφείο "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΣΑΜΑΡΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ” προσφέρει από το 1978 υπηρεσίες σ' ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων σχετικών με την αρχιτεκτονική. Οι εξειδικευμένες ικανότητες αλληλοσυμπληρούμενων ατόμων μέσα σε πλαίσιο δημιουργικής οργάνωσης και συνεργασίας ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στην ευέλικτη, συστηματική προσέγγιση που απαιτείται για την επιτυχή υλοποίηση ενός έργου.
Η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία μας όσον αφορά στις διαδικασίες για την ολοκλήρωση ενός έργου συνδυάζονται με μια ιδιαίτερη ευαισθησία για το περιβάλλον και για τις ανάγκες των χρηστών, με έμφαση στην οικονομική ευθύνη, στη σωστή ενεργειακή διαχείριση, στην αξιοποίηση τεχνολογικών γνώσεων αιχμής και στον συγκερασμό παράδοσης και σύγχρονου τρόπου έκφρασης. 
Ο Αλέξανδρος Κ. Σαμαράς επισημαίνει: «Δημιουργούμε έργα μοναδικά για τους χρήστες και τον χώρο. Οι πελάτες μας αναγνωρίζουν ότι παίρνουν κάτι μοναδικό, που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες, στις απαιτήσεις και στις επιθυμίες τους, που σέβεται και αναβαθμίζει το περιβάλλον και τους προσφέρει προστιθέμενη αξία».

http://www.asamaras.gr/

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.