Κοκοσαλάκη Ναταλία

Η αρχιτέκτονας Ναταλία Κοκοσαλάκη ζει και εργάζεται στην Ελλάδα αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της αρχιτεκτονικής στην σχολή Bartlett , UCL , στο Λονδίνο όπου το έργο της βραβεύτηκε με έπαινο στο σχεδιασμό απο τον Peter Cook. Στην συνέχεια απέκτησε πιστοποιητικό ανακαίνισης και αναπαλαίωσης από το TUDelft στην Ολλανδία και μεταπτυχιακό M.Arch στον βιώσιμο περιβαλλοντικό σχεδιασμό στη Σχολή Architectural Association στο Λονδίνο.

Το γραφείο της,  Kokosalaki | Architecture στην Πλακα έχει διαμορφώσει τα τελευταία 10 χρόνια μια πλατφόρμα για νέες ιδέες και μοναδικό σχεδιασμό, αναλαμβάνοντας ποικίλα έργα ανεξαρτήτως μεγέθους ή προγράμματος.
Τα σχέδιά της έχουν προσελκύσει την προσοχή του διεθνούς Τύπου, με άρθρα στο Wallpaper*, Elle Décor Turkie, Apartments για να αναφέρουμε μερικα, ενω η μετατροπη ένος νεοκλασικου κτιριου σε κατοικία loft στου Ψυρρή και ο σχεδιασμος μιας νεας εξοχικης κατοικίας στο Αλιβέρι εχουν διακριθεί και βραβευτεί από  διεθνές πάνελ στον ετήσιο διαγωνισμό για το περιοδικό ΔΟΜΕΣ.

 

http://nataliakokosalaki.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.