Καρπούζης Μάνος - COA M.Karpouzis + Associates

Το αρχιτεκτονικό γραφείο COA M.Karpouzis + Associates λειτουργεί στα Ιωάννινα από το 2003. Είναι εξειδικευμένο σε ποιοτικές, λεπτομερείς και υψηλής αρχιτεκτονικής αξίας μελέτες, μικρής και μεγάλης κλίμακας. Το γραφείο εκπονεί μελέτες ξενοδοχείων, μαρίνων, κατοικιών, εμπορικών κτιρίων, γραφείων, χώρων αναψυχής και εστίασης και άλλων.
Ο Μάνος Καρπούζης είναι ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της COA M.Karpouzis + Associates. Γεννήθηκε στα Ιωάννινα και σπούδασε αρχιτεκτονική στο University Of Huddersfield της Μ. Βρετανίας και στο τμήμα αρχιτεκτόνων μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Πολλά έργα του έχουν δημοσιευθεί σε αρχιτεκτονικά βιβλία και περιοδικά και έχουν συμμετάσχει σε εκθέσεις.
Η φιλοσοφία του γραφείου βασίζεται στην εναρμόνιση της αρχιτεκτονικής με το χώρο, τον άνθρωπο και το περιβάλλον που τον περικλείει. Αυτό συμβάλλει στη μοναδικότητα και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που επιδιώκει να προσδώσει σε κάθε του έργο, ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές του. Επενδύει στην καινοτομία και στη συνεχή αναζήτηση νέων υλικών και τεχνικών κατασκευής, σε όλο τον κόσμο.

http://coa.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.