Άρσις Αρχιτέκτονες

Η αρχιτεκτονική ομάδα «ΑΡΣΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ» συγκροτήθηκε τον Ιούνιο του 1991, από τους αρχιτέκτονες Κωνσταντίνο Μωραΐτη και Αικατερίνη Χελιδώνη. Ασχολείται με τον Αστικό Σχεδιασμό, τον Κτηριακό Σχεδιασμό και το Σχεδιασμό Τοπίου. Μελέτες της έχουν βραβευθεί στα πλαίσια Αρχιτεκτονικών Διαγωνισμών.
Η εταιρεία έχει αναλάβει και ολοκληρώσει με επιτυχία πλήθος αρχιτεκτονικών μελετών Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων. Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς έργων του Ελληνικού Δημοσίου ή άλλων κρατών και Διεθνών Οργανισμών αποσπώντας πολλές διακρίσεις.
Από το 2002 η ομάδα «ΑΡΣΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ» απέκτησε νομική μορφή εταιρείας με την επωνυμία «Κ. ΧΕΛΙΔΩΝΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. - ΑΡΣΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ».

Σήμερα η εταιρεία αποτελείται από τους
Μωραΐτη Κωνσταντίνο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό – Καθηγητή Ε.Μ. Πολυτεχνείου
Χελιδώνη Αικατερίνη, Αρχιτέκτονα Μηχανικό ΕΜΠ – ΜΑ inArchitecture.

Με το γραφείο συνεργάζονται οι κάτωθι αρχιτέκτονες:
Mπακοπάνου Σταυρούλα, Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΕΜΠ
Κολιάκη Βασιλική, Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΕΜΠ – MScTUDelft
Εύα Θεοδωράκογλου, Αρχιτέκτονας Μηχανικός ΕΜΠ

Αντικείμενο των δραστηριοτήτων της εταιρίας αποτελούν:
• η παροχή πάσης φύσεως συμβουλευτικών υπηρεσιών και τεχνική επιστημονική υποστήριξη σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα του δημοσίου, του ευρύτερου ιδιωτικού και δημόσιου τομέα,
• η αρχιτεκτονική μελέτη και επίβλεψη κτιριακών συγκροτημάτων γραφείων και κατοικιών καθώς και ειδικών κτιριακών συγκροτημάτων όπως Δημαρχεία, Πολιτιστικά κτίρια, Εκπαιδευτικά κτίρια, Κτίρια Πρόνοιας κλπ.,
• η αρχιτεκτονική μελέτη και επίβλεψη ανασχεδιασμού υπαιθρίων χώρων, βιοκλιματικών αναπλάσεων, τοπιακού σχεδιασμού και περιβαλλοντικών αναβαθμίσεων.
• η αρχιτεκτονική μελέτη και επίβλεψη τουριστικών συγκροτημάτων παντός τύπου (ξενοδοχεία, συνεδριακά κέντρα, κέντρα θαλασσοθεραπείας, γήπεδα golf, τουριστικά θεματικά πάρκα κλπ.),
• η σύνταξη Τευχών Δημοπράτησης,
• η οργάνωση τεχνικών μελετών για ειδικά κτιριακά έργα καθώς και έργα αστικής ανανέωσης και ανάπτυξης υποδομών και περιβάλλοντος, σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα του δημοσίου καθώς και του ευρύτερου ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, που χρήζουν επιδότησης και η πλήρης οικονομοτεχνική υποστήριξη στη συγκρότηση Επενδυτικών Φακέλων.

 

 

http://arsisarc.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.