ΟΡΟΦΕΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ & ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ
- Δημοσιεύτηκε: 2023 / τεύχος 02 / σελ.88
Η αντιμετώπιση του θορύβου στο περιβάλλον των εστιατορίων είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα, που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι μελετητές και οι επιβλέποντες σε έργο μελέτης και κατασκευής εστιατορίου. Ο θόρυβος στο περιβάλλον προέρχεται από τις συζητήσεις των θαμώνων και τη διάδραση, με αποτέλεσμα να προκαλείται το αίσθημα της κόπωσης ή πονοκέφαλος. Οι οροφές στα εστιατόρια σε συνδυασμό με τα κατάλληλα ηχοαπορροφητικά υλικά συμβάλλουν στην ακουστική άνεση του χώρου.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ ΜΕ ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
Ο παραμετρικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τη βιομηχανική παραγωγή επιτρέπουν τη δημιουργία τρισδιάστατων ψευδοροφών εντυπωσιακής αισθητικής και υψηλών τεχνικών και περιβαλλοντικών προδιαγραφών.
ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΕΣ ΨΕΥΔΟΡΟΦΕΣ
Oι τάσεις στο σχεδιασμό και στην κατασκευή των συστημάτων ψευδοροφών εξελίσσονται παράλληλα με τις νέες τεχνολογίες, που επιτρέπουν τη δημιουργία πρωτοποριακών μορφών, όπως είναι οι καμπύλες και οι τρισδιάστατες οροφές.
ΟΙ ΧΥΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
ΕΙΔΗ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣΤα υλικά και η διαφορετική ποιότητα των υφών τους έχουν ιδιαίτερη σημασία για την αρχιτεκτονική και φέρουν σημαντικό μέρος από το νόημα και την εικόνα ενός…