ΧΩΡΟΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΣΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2023 / τεύχος 05 / σελ. 32

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Κατά τον σχεδιασμό ενός εστιατορίου οι χώροι υγιεινής έρχονται πολλές φορές σε δεύτερη μοίρα, με αποτέλεσμα να υστερούν σε σύγκριση με τους κύριους χώρους. Ο σχεδιασμός των χώρων υγιεινής, που είναι εξίσου σημαντικός με των υπόλοιπων χώρων, πρέπει να γίνεται με βάση τη λειτουργικότητα, την αισθητική, την ιδιωτικότητα, τη βιωσιμότητα και την προσβασιμότητα, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες προδιαγραφές. Μεγάλη σημασία παίζει και η τοποθέτηση του σωστού εξοπλισμού, η εγκατάσταση των απαραίτητων παροχών και η επιλογή των κατάλληλων υλικών, που θα συμπληρώσουν τη λειτουργία και την εικόνα του χώρου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Aπό τότε που ο χώρος του μπάνιου εντάχθηκε χωρικά και λειτουργικά ως αυτοτελής χώρος στο πλαίσιο της κατοικίας, έχει εξελιχθεί σε κόμβο άρθρωσης χώρων και δραστηριοτήτων, ενώ παράλληλα αποτελεί δείκτη…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.