ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

  • Δημοσιεύτηκε: 2020 / τεύχος 09 / σελίδα 121

ΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Το μπάνιο των ξενοδοχείων δεν συγκροτεί τη συμπληρωματική εικόνα του δωματίου, αλλά αποτελεί μέρος της ταυτότητας του συνόλου των εγκαταστάσεων. Η ποιοτική διαμονή των θαμώνων και οι θετικές αξιολογήσεις τους επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι ο σωστός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός προσδίδει υπεραξία στο τουριστικό προϊόν. Η σύγχρονη τάση σχεδιασμού των ξενοδοχειακών υπνοδωματίων τείνει προς τον κατακερματισμό των βασικών υποχώρων του, δηλαδή του χώρου ύπνου και του μπάνιου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΤΟΥΖ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΤΟΥΖ ΜΕ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ

Η κατασκευή του ντουζ με κεραμικά πλακίδια αποτελεί μια πρακτική και οικονομική λύση. Oι τεχνικές που εφαρμόζονται, σε συνδυασμό με τη χρήση σύγχρονων υλικών δόμησης, δίνουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & ΜΠΑΝΙΟΥ. ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ & ΜΠΑΝΙΟΥ. ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

O σύγχρονος σχεδιασμός φωτισμού στο μπάνιο και στην κουζίνα μιας κατοικίας μπορεί να δημιουργήσει χώρους λειτουργικούς, ευέλικτους και κυρίως προσωπικούς, που να προάγουν την άνεση και ευχαρίστηση των ενοίκων.
ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ Ο "καθολικός σχεδιασμός" ή "σχεδιασμός για όλους" είναι μια σχετικά νέα φιλοσοφία, που προωθεί τον σχεδιασμό…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.