ΚΟΥΖΙΝΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΥΛΙΚΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2017 / τεύχος 04 / σελίδα 83
Η κουζίνα στους χώρους εστίασης πρέπει να σχεδιαστεί έτσι, ώστε να είναι πλήρως λειτουργική και άνετη για οργανωμένη εργασία, να καλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης και να τηρεί τους κανόνες ασφάλειας και υγιεινής.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

YΠΑΙΘΡΙΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΕ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΑ

YΠΑΙΘΡΙΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΣΕ ΚΗΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΜΑΤΑ

ΙΔΕΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Οι σύγχρονες υπαίθριες κουζίνες μπορούν να προσφέρουν όλες τις ανέσεις μιας εσωτερικής κουζίνας με υπερεπαρκή χώρο για προετοιμασία γευμάτων. Σε συνδυασμό με ένα διαμορφωμένο χώρο εστίασης,…
ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣΤα πλεονεκτήματα μιας μικρότερης κουζίνας, όπως είναι η εξοικονόμηση χώρου, η εργονομία κατά το μαγείρεμα λόγω της εγγύτητας των επί μέρους στοιχείων της και το χαμηλότερο κόστος κατασκευής,…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.