ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 9 / σελ. 137

Ο σχεδιασμός του αρχιτεκτονικού φωτισμού της πισίνας και των χώρων που την περιβάλλουν καλείται να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να αναδείξει δημιουργικά το συγκεκριμένο ξενοδοχείο. Ο φωτισμός σχεδιάζεται όχι απλά για να εξασφαλίσει ικανοποιητικά επίπεδα φωτεινότητας ή σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και ως ένας ποιοτικός παράγοντας που προσθέτει αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες, επηρεάζει θετικά τον τρόπο που οι φιλοξενούμενοι αισθάνονται και επικοινωνούν και ενισχύει σημαντικά τα έσοδα της τουριστικής επιχείρησης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Οι εξελίξεις στις νέες πηγές φωτός έχουν μειώσει αισθητά το κόστος προμήθειας και εγκατάστασης των νέων λαμπτήρων και έχουν βελτιώσει τις δυνατότητες ελέγχου των φωτιστικών.
ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΟΨΕΩΝ ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ

ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΟΨΕΩΝ ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ

Η αρχιτεκτονική μορφή του κτιρίου, τα υλικά κατασκευής του, ο περιβάλλων χώρος του, οι φωτεινές πηγές και τα φωτιστικά σώματα επηρεάζουν και διαμορφώνουν το φωτισμό ανάδειξης της όψης του.
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΤΙΡΙΩΝ

O τεχνητός φωτισμός των όψεων ενός κτιρίου παίζει κυρίαρχο ρόλο στη διαμόρφωση της νυχτερινής του εικόνας καθώς και της φυσιογνωμίας της περιοχής.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.