ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2012 / τεύχος 03/ σελίδα 55
Ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η κατασκευή και οι διαστάσεις των χώρων τροφίμων οφείλουν να πληρούν αυστηρές κατασκευαστικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία της ανθρώπινης υγείας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Λίγο πριν από την ολοκληρωτική μεταμόρφωση του ΦΙΞ και την παράδοσή του στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, για να στεγάσει μόνιμα πλέον τα εκθέματά του, το "ΚΤΙΡΙΟ" παρουσιάζει τον αρχιτεκτονικό…
ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

Ο κλάδος του τουρισμού αποτελεί ένα εύφορο πεδίο δραστηριότητας που συνεχίζει να ανθίζει μέσα στη σύγχρονη οικονομική συγκυρία. Το άνοιγμα των συνόρων κρατών με μεγάλους πληθυσμούς όπως της Τουρκίας και…
Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Από το οικονομικό θαύμα της Κίνας δεν θα μπορούσε να είναι απούσα η αρχιτεκτονική. Τα σημαντικότερα ονόματα της παγκόσμιας σύγχρονης αρχιτεκτονικής δημιουργούν σήμερα στην Κίνα με σκοπό να “χτίσουν” τη…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.