ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

  • Δημοσιεύτηκε: 2021 / τεύχος 5 / σελ. 93

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού, δημιουργούν τη συνολική εμπειρία που βιώνει ο πελάτης. Βασικός στόχος του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός χώρου πρωτίστως λειτουργικού και αποδοτικού, αλλά και αισθητικά ευχάριστου, ελκυστικού και άνετου.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ

Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΝΟΣ ΜΠΑΡ Ως δυναμικοί χώροι, τα μπαρ απαιτούν προσεκτικό και μελετημένο σχεδιασμό, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των ιδιοκτητών σε συνδυασμό με τις…
ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΤΙΡΙΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΕΤΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΕ ΑΜΕΑ Η δυνατότητα απρόσκοπτης προσβασιμότητας όλων των κτιρίων, ειδικότερα δε των δημόσιων δομών και των χώρων συνάθροισης του…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.