Λευκή κουζίνα με μαύρες λεπτομέρειες

  • GIA Renovations

Χρησιμοποιώντας τα απλά χρώματα του άσπρου, χρυσού και μαύρου μαζί με ποικίλα μοντέρνα διακοσμητικά στοιχεία  η Αυστραλιανή αρχιτεκτονική εταιρεία GIA RENOVATIONS ολοκλήρωσε μία φωτεινή και σύγχρονη κουζίνα. Ενώ τα λευκά ντουλάπια της κουζίνας φωτίζουν το δωμάτιο οι ματ μαύρες λεπτομέρειες το μετατρέπουν σε μοντέρνο και μοναδικό. Το μαύρο φωτιστικό της πάνω από το κεντρικό τραπέζι ταιριάζει απόλυτα με τα υπόλοιπα μαύρα στοιχεία όπως ο νεροχύτης, το τραπέζι και οι εστίες. Αυτές οι λεπτομέρειες αποτρέπουν το λευκό να νιώθει αφόρητο ή υπεβολικά φωτεινό.
 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Κουζινα με μαύρα ντουλάπια

Κουζινα με μαύρα ντουλάπια

Κουζίνα σε συνέχεια του καθιστικού, με ντουλάπια με μαύρη λάκα σε αντίθεση με το λευκό δάπεδο και την ξύλινη ψευδοροφή, σε κατοικία στο Μόναχο. Φωτογραφία Cordula De Bloeme.
Μία κουζίνα κρυμμένη σε ντουλάπι

Μία κουζίνα κρυμμένη σε ντουλάπι

Με το πάτημα ενός κουμπιου, ανασηκώνεται το κεντρικό τμήμα της ντουλάπας και εμφανίζεται μια πλήρης κουζίνα, με φούρνο, ράφια και κρυφό φωτισμό. Της  εταιρίας Warendorf. 
Διάτρητο διαχωριστικό καθιστικού - κουζίνας

Διάτρητο διαχωριστικό καθιστικού - κουζίνας

Σε διαμέρισμα στο Ελληνικό, η διάτρητη μεταλλική κατασκευή σε μαύρο χρώμα αποτελεί το διαχωριστικό του καθιστικού από την κουζίνα, σε συνδυασμό με το τραπέζι. Φωτογραφία: Κωστής Κατσούλης.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.