ktirio.gr

Αποκατάσταση εργοστασίου για προσωρινή χρήση

Plajer & franz studio

Mια πρώην κινηματογραφική αίθουσα, σε ένα παλιό βιομηχανικό κτίριο στο κέντρο του Βερολίνου, έχει πλήρως ανασχεδιαστεί και έχει αποκτήσει νέο χαρακτήρα για να λειτουργήσει ως προσωρινός εκθεσιακός χώρος. Μια συναρπαστική συμβίωση μεταξύ των βιομηχανικών χαρακτηριστικών και των μοντέρνων υλικών υψηλής ποιότητας. Για να επιτευχθεί αυτό, το κτίριο απογυμνώθηκε από δάπεδα και άλλες προσθήκες και δημιουργήθηκεί ένας χώρος με ύψος οροφής σχεδόν 8 μέτρων. Τα τούβλα παρέμειναν εμφανή. Ο "χώρος" δημιουργήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με χαμηλό προϋπολογισμό, ωστόσο, η σύγχρονη και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα έχει εκπλήξει και ενθουσιάσει τους πελάτες και τους περαστικούς για τρεις μήνες. Φωτογραφία © Christian Rudat