ktirio.gr

ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Ετήσια Συνδρομή

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

Έναρξη ετήσιας συνδρομής από το τεύχος Ιανουάριος 2019. Λήξη της συνδρομής κάθε τέλος του έτους.

Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ "ΚΤΙΡΙΟ" ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

5 ΤΕΥΧΗ ΚΤΙΡΙΟ

Στην ύλη του ΚΤΙΡΙΟ περιλαμβάνονται:

 • Ειδήσεις - Ενημέρωση
 • Αρχιτεκτονική
 • Τεχνικά Άρθρα
 • Εργοτάξια - Εφαρμογές
 • Το βήμα των εταιριών Ειδήσεις - Τεχνολογία - Υλικά

Διαστάσεις: 23,0 cm x 30,0 cm
Γλώσσα: Ελληνική
ISSN: 1106 - 6898

1 ΕΤΗΣΙΟ ΤΕΥΧΟΣ "ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ"

Νέο ειδικό τεύχος το οποίο αποτελεί έναν τεχνικό οδηγό, χρήσιμο για όσους κτίζουν ή ανακαινίζουν, βασισμένο σε σύγχρονες εφαρμόσιμες πρακτικές και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του αναθεωρημένου Κ.Εν.Α.Κ. Καλύπτει με εξειδικευμένη πληροφορία και εικονογράφηση τεχνικά θέματα που απασχολούν τόσο τον μηχανικό μελετητή, όσο και τον μηχανικό του εργοταξίου, καθώς και κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη που ασχολείται με τις κατασκευές. Περιλαμβάνει 25 τεχνικές οδηγίες κατασκευής με τρισδιάστατα και δισδιάστατα σχέδια και φωτογραφίες, 25 κατασκευαστικές λεπτομέρειες από υλοποιημένα έργα των τελευταίων χρόνων από Έλληνες και ξένους αρχιτέκτονες και περισσότερα από 300 σύγχρονα δομικά υλικά της ελληνικής αγοράς ταξινομημένα σε κατηγορίες. Συνδυάζει την αρχιτεκτονική τεχνολογία με την κατασκευαστική πρακτική και επιδιώκει να προσφέρει τεχνογνωσία και ιδέες σε νέους, αλλά και έμπειρους επαγγελματίες.

Διαστάσεις: 23,0 cm x 30,0 cm
Σελίδες: 184
Γλώσσα: Ελληνική
ISSN: 1106 - 6598

  1 ΕΤΗΣΙΟ ΤΕΥΧΟΣ "ΚΤΙΡΙΟ" & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ

  Η ελληνική αρχιτεκτονική, οι δημιουργοί αρχιτέκτονες και τα έργα τους αποτελούν το περιεχόμενο του ετήσιου αυτού τεύχους. Αποτυπώνουμε με τον τρόπο αυτό μία εικόνα από τις τάσεις και τις αναζητήσεις της αρχιτεκτονικής όπως διαμορφώνονται σήμερα. Περιέχονται ειδήσεις από το χώρο της αρχιτεκτονικής, παρουσιάσεις ελληνικών αρχιτεκτονικών γραφείων, αρχιτεκτονικά έργα, ιδέες που μας έστειλαν Έλληνες και ξένοι αρχιτέκτονες και σχετικά άρθρα.

  Διαστάσεις: 23,0 cm x 30,0 cm
  Σελίδες: 176
  Γλώσσα: Ελληνική
  ISSN: 1106 - 6598

   

  1 ΕΤΗΣΙΟ ΤΕΥΧΟΣ "ΚΤΙΡΙΟ" - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ & ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

  Το ειδικό αυτό τεύχος είναι αφιερωμένο στο βιοκλιματικό σχεδιασμό και την εξοικονόμηση ενέργειας. Το περιεχόμενο του τεύχους το συλλέξαμε θέλοντας να προσφέρουμε ακόμη ένα εργαλείο στα χέρια κάθε ενδιαφερόμενου. Περιέχονται ειδήσεις, άρθρα, νέες τεχνολογίες και παρουσιάσεις κτιρίων που υποστηρίζουν τη βιώσιμη αρχιτεκτονική και τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας. Η χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, υλικών φιλικών προς το περιβάλλον και ο βιοκλιματικός σχεδιασμός των κτιρίων είναι τακτικές που θα πρέπει να υιοθετηθούν ως τρόπος ζωής, αν επιθυμούμε την ποιοτική διαβίωση, τη δική μας και των παιδιών μας.

  Διαστάσεις: 23,0 cm x 30,0 cm
  Σελίδες: 144
  Γλώσσα: Ελληνική
  ISSN: 1106 - 6598

  1 ΕΤΗΣΙΟ ΤΕΥΧΟΣ "ΚΤΙΡΙΟ" - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

  Η ανακαίνιση των κτιρίων στις μέρες μας αποτελεί έναν τομέα που απασχολεί ίσως περισσότερο από ποτέ τόσο τους μελετητές, όσο και τους ιδιώτες. Το τεύχος αυτό είναι αφιερωμένο στην ανακαίνιση, προσφέροντας τεχνογνωσία μέσα από χρήσιμα τεχνικά άρθρα, αλλά και πολλές ιδέες από επιτυχή παραδείγματα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού κτιρίων και εσωτερικών χώρων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως διαμερίσματα, κατοικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καταστήματα κ.ά. Επιπλέον η παρουσίαση υλικών και νέων τεχνολογιών στο πεδίο της ανακαίνισης εμπλουτίζει το περιεχόμενο της έκδοσης και ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για τις σύγχρονες εξελίξεις.

  Διαστάσεις: 23,0 cm x 30,0 cm
  Σελίδες: 128
  Γλώσσα: Ελληνική
  ISSN: 1106 - 6598

  1 ΕΤΗΣΙΟ ΤΕΥΧΟΣ "ΚΤΙΡΙΟ" - ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

  Σε μια εποχή διαρκούς μετακίνησης και τεχνολογικών αλλαγών το ξενοδοχείο, ως ο κατεξοχήν τόπος εφήμερης διαμονής, δεν θα μπορούσε να παραμείνει αμέτοχος. Τα σύγχρονα ξενοδοχεία αποτελούν πλέον προορισμό και στόχο του ταξιδιού, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν εξατομικευμένες εμπειρίες στους επισκέπτες. Οι νέες τάσεις σχεδιασμού, οι τεχνολογικές εξελίξεις και τα νέα υλικά που συμβάλλουν στη δημιουργία της σύγχρονης ταυτότητας των ξενοδοχείων, σε συνδυασμό με ιδέες και εικόνες από νέα ξενοδοχεία μικρής και μεγάλης κλίμακας, διαφόρων θεματικών τύπων, αστικά, βιοκλιματικά, οικολογικά κτλ., στην Ελλάδα και στον κόσμο, φιλοξενούνται και παρουσιάζονται αναλυτικά στις σελίδες αυτού του ειδικού τεύχους.

  Διαστάσεις: 23,0 cm x 30,0 cm
  Σελίδες: 152
  Γλώσσα: Ελληνική
  ISSN: 1106 - 6598