ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΙΑΣΤΡΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2013 / τεύχος 06 / σελίδα 120
Τα ανοίγματα ενός κτιρίου (πόρτες & παράθυρα) αποτελούν κυρίαρχο στοιχείο στη διαμόρφωση του κελύφους του και επηρεάζουν σημαντικά τόσο την αισθητική, όσο και τη λειτουργικότητα των όψεων. Μέσω αυτών συντελείται η σύνδεση του εσωτερικού περιβάλλοντος με το εξωτερικό σε διάφορα επίπεδα, που ορίζουν την κίνηση μέσα στο χώρο, τη θέαση, το φυσικό φωτισμό και αερισμό, τη θέρμανση και τη ψύξη. Εκτός από το είδος, το σχήμα και τις διαστάσεις του ανοίγματος, καθοριστικό ρόλο παίζει η επιλογή του κουφώματος και πρωταρχικό η απόφαση για την ύπαρξή του, καθώς και το είδος της αντίστοιχης σκίασης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Τα σύγχρονα δομικά προϊόντα, εκτός από την αντοχή, την ανθεκτικότητα και τη διαστασιακή σταθερότητα που πρέπει να προσφέρουν, θα πρέπει να είναι φιλικά προς το περιβάλλον και συμβατά με τις…
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ. ΕΙΔΗ, ΥΛΙΚΑ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ. ΕΙΔΗ, ΥΛΙΚΑ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Η ασφάλεια του χώρου, η αντοχή της κατασκευής, η ευκολία χειρισμού και ασφάλισης των φύλλων αλλά και η αισθητική αποτελούν βασικά κριτήρια επιλογής των θυρών για χώρους στάθμευσης.
ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

Tα ξύλινα κουφώματα αποτελούν μια καλαίσθητη επιλογή που προτιμάται ιδιαίτερα στις ανακαινίσεις κτιρίων με διατήρηση της παραδοσιακής τους αρχιτεκτονικής.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.