ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2012 / τεύχος 03/ σελίδα 55
Ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η κατασκευή και οι διαστάσεις των χώρων τροφίμων οφείλουν να πληρούν αυστηρές κατασκευαστικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία της ανθρώπινης υγείας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ (BIM)

ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ (BIM)

Η μοντελοποίηση κτιριακής πληροφορίας (BIM) είναι ένα πρακτικό εργαλείο για τη μελέτη, το σχεδιασμό και τη δημιουργία τρισδιάστατων εικόνων κτιρίων. Στο άρθρο γίνεται μια συνοπτική παρουσίαση των μοντέλων ΒΙΜ, των…
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΥΠΟΥ

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον για δημιουργία σύγχρονων πολυλειτουργικών συγκροτημάτων σε μεγάλες πόλεις της Eλλάδας. Tα συγκροτήματα αυτά αποτελούν πόλο έλξης και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, αλλάζοντας τη…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.