ΚΤΙΡΙΑΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ
- Δημοσιεύτηκε: 2012 / τεύχος 03/ σελίδα 55
Ο σχεδιασμός, η διαρρύθμιση, η κατασκευή και οι διαστάσεις των χώρων τροφίμων οφείλουν να πληρούν αυστηρές κατασκευαστικές προδιαγραφές, ώστε να εξασφαλίζουν την προστασία της ανθρώπινης υγείας.
Download attachments:
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΝΤΕΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΤΙΡΙΑΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ (BIM)
Η μοντελοποίηση κτιριακής πληροφορίας (BIM) είναι ένα πρακτικό εργαλείο για τη μελέτη, το σχεδιασμό και τη δημιουργία τρισδιάστατων εικόνων κτιρίων. Στο άρθρο γίνεται μια συνοπτική παρουσίαση των μοντέλων ΒΙΜ, των…
ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΠΑΡΑΛΑΒΗ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ
Η μετάβαση από τη φάση της κατασκευής ενός τεχνικού έργου στη φάση της λειτουργίας και της συντήρησης, καθώς και η μεταβίβαση αρμοδιοτήτων και ευθυνών από τους φορείς της κατασκευής στους…
ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΥΠΟΥ
Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένο ενδιαφέρον για δημιουργία σύγχρονων πολυλειτουργικών συγκροτημάτων σε μεγάλες πόλεις της Eλλάδας. Tα συγκροτήματα αυτά αποτελούν πόλο έλξης και ανάπτυξης για την ευρύτερη περιοχή, αλλάζοντας τη…